Profielfoto.jpg

Wie ben ik

Ik ben Astrid Grunwald, mama van fantastische kinderen en vrouw van een geweldige man.

Ik maak deel uit van het team van Flanders DC, een vzw die creatief talent ondersteunt en begeleidt in het ondernemerschap.

Sinds 2008 beoefen ik shiatsu. Ik leerde de knepen van dit eeuwenoude vak bij de shiatsuscholen Lifeforce in Kessel en Iyashi in Heverlee. Aan deze laatste school ben ik verbonden als assistente van de shiatsu-opleiding.

Shiatsu is voor mij zoveel meer dan een massagetechniek. Het is een levensvisie. Shiatsu is hoe je het leven en elkaar ervaart, hoe je kijkt naar de seizoenen, hoe je omgaat met voeding, het is zorg dragen voor jezelf en anderen. Het is leren voelen en je intuïtie en instincten aanspreken.

Shiatsu is met gerichte focus en liefdevolle aandacht bij je cliënt zijn en voelen wat er op dat moment nodig is. 

 

Astrid is erkend door de Belgische Shiatsu Federatie als shiatsubeoefenaar.

“Astrid kan goed luisteren en past haar brede kennis spontaan en intuïtief toe in haar behandelingen. Ze weet feilloos te vinden welke organen en meridianen het meest aandacht vergen. Ik voel me na elke behandeling lichamelijk en geestelijk ondersteund om mijn soms wilde leven als zaakvoerder in balans te houden.”
— Els Deboutte, zaakvoerder van Make me Fly

Shiatsubeoefenaars

Woon je verder weg en zoek je een erkend shiatsubeoefenaar in je buurt? Kijk dan op de website van de Belgische Shiatsu Federatie: www.shiatsu.be

Zelf shiatsu leren

Zin gekregen om shiatsu te leren? In Heverlee vind je een uitstekende opleiding: www.iyashi.be